Om Butik Mirabelle

At skabe mit eget job og åbne min helt egen forretning har været min drøm længe. Jeg er oprindeligt uddannet i virksomhedskommunikation men har aldrig rigtig fundet mig til rette på den hylde. Da min barsel sluttede i sommeren 2020, kiggede min kæreste og jeg hinanden i øjnene og besluttede, at det var nu vi skulle springe ud i drømmen.

Det er mig Ida der ejer og driver Butik Mirabelle men det er samtidig et familieprojekt, som vi håber at kunne udvikle og leve af i mange år. Så selvom det er med en masse sommerfugle i maven, har jeg glædet mig meget til at invitere jer indenfor i mit lille webunivers.

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og hos os finder I primært et udvalg af lækre danske brands i høj kvalitet, bl.a. Léveté Room, Résumé, Sofie Schnoor, Tomorrow Denim, Basic Apparel, Underprotection og Dear Denier.
Vi forhandler desuden flotte neglelakker fra Kure Bazaar, som er 85% naturlige, smykker fra Enamel, keramik fra Studio Aarhus og accessories fra Pico.

Vores samarbejdspartnere